تبلیغات
هفته نامه کشاورزی

هفته نامه کشاورزی
سلام به دوستداران طبیعت
نویسندگان
صفحات جانبی
ابر برچسب ها

 


گیاه موز می تواند تا 15 متر رشد کند . اما رشد بسیاری از رقم هااز 3 تا 9 متر متفاوت است.
برگهای موز  بسیار بزرگ است که می تواند به 4 × 1 متر رشد کند.
  موز خوراکی بذر ندارد اما بعضی گونه ها دارای بذر اند.

تاریخچه ای مختصر
انواع وحشی موز در اصل از منطقه هند و مالزی می آیند و در حال حاضر بیش از همه در قاره های گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت می شود.
  

  

استفاده
بسته به نوع موز در کشورهای مختلف بصورت موز نارس پخته شده، سرخ شده و یا خام مصرف می شود. موز جزء غذای اصلی در بسیاری از کشورهای مناطق گرمسیری است.

انواع
پنج نوع مختلف از موز رایج در بازار جهانی وجود دارد:

موز قرمز: پوست آن سبز و گوشت میوه به رنگ صورتی مایل به قرمز  است. همان طعمموز زرد رنگ  را دارند . موز قرمزرنگ ، کاروتن بیشتری دارند.
موز: عادی، موز زرد، 15که طول آن 10-30 سانتی متر است.
اپل موز: کوچکتر، 8-10 سانتی متر، و کامل شدن سریع تر است.رنگ  آنها نیز زرد است.
بی بی موز (pisang susa): زرد است و طول میوه 6-8 سانتی متر است. آنها شیرین ترین خانواده موز هستند؛
موز پختی: 30 تا 40 سانتی متر طول دارد. بزرگ و به رنگ سبز، زرد یا قرمزند آنها را نمی توان خام خورد. نقش سیب زمینی را  در کشورهای گرمسیری ایفا می کنند.

ویژگی های جالب

شناخته شده ترین  میوه خوردنی است
در شرق آفریقا شراب موز نیز دارند                                                                                                                        
از میوه های استوایی است که معمولانارس  برداشت می شود و پس از برداشت می رسد. برای اینکه این فرایند سریعتر انجام شود با گاز اتیلن آن ها را می رسانند                                                                                                تنها میوه  این است که برای برخی از افراد می توانند آن را بخورند                                                                         حداقل 1 موز در روز، تامین کننده نیازهای بدن به 8 نوع آمینو اسیدی است که بدن نمی تواند بسازد 
موز منبع خوبی از فیبر، پتاسیم و ویتامین C است
موز سرخ شده خشک شده و تبدیل به وعده غذایی که در بسیاری جهات مورد استفاده قرار می گیرد.
موز قرمز حاوی ویتامین C بیشتری در مقایسه با موز زرد رنگ ( رنگ قرمز میوه، اغلب نشان دهنده عناصر مغذی تری در آن است)

 

در آخر طرز تهیه یک کیک موزی را برای شما می گذارم...
 

کره سه چهارم پیمانه

شکر قهوه ای 2 پ
4 تخم مرغ
آرد 2.5 پ
گردو خرد شده 0.5 پ
1 لیوان آب پرتقال
بکینگ پودر مصرف
جوش شیرین
کمی نمک
دارچین 
1.5 پ پوره موز

در یک ظرف بزرگ گردو و 0.5 پ  آرد را بریزید.  آرد باقی مانده را با بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین،  را کنار بگذارند.
کره و  شکر و تخم مرغ  را مخلوط کرده  و آب پرتقال و پوره موز را مخلوط کنید  و بقیه مواد را به آن بیفزایید

زمان پخت مدت 2 ساعت و 15 دقیقه در دمای 200c

البته من این کیک را درست نکردم و مزه آن را نمی دانم...




طبقه بندی: آشپزی، درختان میوه، گیاهشناسی،
[ یکشنبه 30 بهمن 1390 ] [ 01:18 ب.ظ ] [ باران ]

درباره وبلاگ

در این وبلگ با هم اطلاعات کشاورزی خود را به دیگران انتقال می دهیم تا همه دوستدار طبیعت باشند...
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :


:blog_tag_cloud_text]
< جزیره